Erica Karnbrink

Organisationskonsult Erica Karnbrink

ericaErica har arbetat som organisationskonsult sedan 2006, och har sedan dess genomfört uppdrag inom individ- och grupputveckling, affärs-/verksamhets- och organisationsutveckling.Ett livslångt intresse för hälsosam livsstil har lett fram till att hon har utvecklat ett unikt koncept för att arbeta organisatoriskt med livsstil kopplat till lönsamhet.

Som organisationskonsult har hon arbetat hos Effect Management AB i Karlstad och senare som delägare och styrelseordförande i Utveckla Ledare AB. Idag är hon frilansare och arbetar ensam eller med partners. Tidigare har hon arbetat med personalfrågor i Forshaga kommun, som ekonom i Ericsson-koncernen och som VD för World Class Hälsocenter, vilket bland annat innebär erfarenheter från stora som små organisationer, privata och politiskt styrda. Erica är utbildad HR-ekonom hos Företagsekonomiska Institutet i Stockholm.

På fritiden handlar livet mycket om roliga aktiviteter, eller bara varande, tillsammans med barn och man. Träning, egen och som gruppledare, är en viktig del för humöret och orken. Det blir också några världsproblem lösta över en god middag hos vänner.

Erica tror på en strukturerad och stabil bas att göra utvecklande språng ifrån. Framför en grupp har hon ett engagemang som är smittsamt och inspirerande, och hon upplevs som inlyssnande, trygg och genuin i mötet med människor. En utmärkande förmåga hon har är att göra det svåra enkelt, och skapa trygga miljöer för utveckling!

Vill du veta mer om Erica, slå henne en signal! +46 70-667 21 54