Om mig

Mitt namn är Synnöve Orebjörk jag är en engagerad och intresserad person med en steg 1 utbildning inom kognitiv och beteendeinriktad samtalsterapi. Min utbildning har jag via KBT Svealand. Jag har också en handledarutbildning i Utvecklande ledarskap via Försvarshögskolan och är certifierad teamutvecklare i SPGR.

Sedan 2009 och jobbar jag med personers utveckling. På senare tid har jag även fått förmånen att arbeta med ledarskap och teamutveckling. Personer som gått i enskilda coachingsamtal hos mig säger så här. Och personer som har deltagit i mina kurser säger så här.

För att hålla mig uppdaterad på vad som händer inom den kognitiva beteende terapin går jag fortsatt på föreläsningar bland annat på KBT Svealand. Och för att ytterligare utveckla mig som terapeut går jag regelbundet i handledning hos Marie Hallström.

Jag är medlem i svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier, sfKBT.

En del av min arbetstid lägger jag på mitt skapande, något som gått som en röd tråd genom livet. Det är skulpterandet och kärleken till stenen som har fångat mig. Jag är mån om vårt jordklot och älskar att vara i naturen, sedan ca 20 år tillbaka är jag också en trogen yogautövare.

Vill du veta mer om mig så kan du gärna slå mig en signal på +46 733 45 96 85, eller så kan du maila mig på synnove@dinutveckling.eu.